חיפוש

הגרנולה המנצחת שלנו

500 גרם שיבולת שועל עבה 1/2 כוס סילאן טבעי (ללא סוכר) 4 כפות שמן

כפית תמצית וניל

1/4 כפית מלח כוס שבבי קוקוס מיובש כוס שקדים טבעיים כוס אגוזי מלך קצוצים גס כוס חמוציות מיובשות

1/2 כוס זרעי חמניה ודלעת

אופציונלי - קצת פאפאיה מיובשת קצוצה אופציונלי - חופן שומשום, כוס סובין,

הכנה:

1.מחממים תנור לחום של 150 מעלות, על טורבו.

2.מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה גדולה. מוסיפים את המלח ואת השמן. מערבבים. מוסיפים סילאן ומערבבים. התערובת צריכה להיות כולה לא בחומרים הרטובים.

3.מעבירים לתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה ומשטחים. אופים 20 דקות תוך ערבוב מדי כמה דקות. אם אתם אוהבים גרנולה קראנצ'ית וכהה יותר, ממשיכים לאפות עוד 5 דקות.

4.מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.

5.שומרים בקופסה אטומה עד חודש, אבל שלא תחיו באשליות - תצטרכו להכים מחדש בשבוע הבא...







11 צפיות0תגובות