חיפוש

קטנה חמודה ושובבה

למה להכין לזניה אחת מרכזית בטעם אחד? אם אפשר להכין כמה לזניות קטנות חמודות בכמה טעמים, וכך ל"קלוע" לטעם של יותר סועדים. בול לשבועות!



מצרכים:

12 עלי לזנייה

רוטב עגבניות – כמות של 3 כוסות או צנצנת קנויה

12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות/או בטטה/ או תרד/ או עגבניות/ או פטריות

200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

100 גרם זיתים שחורים מגולענים

שמן זית לשימון תבנית שקעים – לא חובה אם משתמשים בתבנית סיליקון

אופן ההכנה:

משרים במים את עלי הלזנייה עד לריכוך ומייבשים על מגבת.

חוצים כל עלה לשניים.

משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל 2 חצאים של עלה לזנייה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה.

מפזרים מעל זיתים.

אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.

7 צפיות